Indmeldelse i Landsforeningen Natur & Ungdom

Velkommen som medlem af Landsforeningen Natur & Ungdom.

Til Natur & Ungdoms medlemsadministration bruger vi platformen foreningensadmininstration.dk som du er kommet til nu.

I næste trin skal du udfylde navn, adresse, fødselsdato mv. på personen/personerne som skal være medlem, samt vælge medlemstype.

Vælg ”enkeltmedlem” hvis du indmelder dig selv eller et barn, eller vælg ”Familie”, hvis du vil indmelde flere personer samlet. I begge tilfælde koster det 100 kr. pr. person.

Når dine informationer er indtastet, åbner et nyt vindue, hvor du kan betale med kort eller mobilpay via QuickPay.

Du får samtidig en velkomstmail med login oplysninger, som du kan brugte, hvis du senere skal ind på systemet, for at rette oplysninger som adresse, mail, telefon osv.

Natur & Ungdom

Tilbage til hjemmesiden - www.nogu.dk